Vodeni taksi brod

Price starting from:

73 €

Book now!
Toto Travel

Toto Taxi brod Šibenik

Dođite do svog otočnog hotela ili na vrijeme dođite u zračnu luku bez gnjavaže u gradskom prometu i sa stilom. Rezervirajte svoj privatni prijevoz taksijem odmah!

Informacije o taksi brodicama

Taksi brod Toto – najbrži način dolaska do željenih otočnih odredišta!

Toto-Travel-Taxi-Boat-5

Usluga taksi brodova

Usluga prijevoza taksi brodom Toto nudi vam zabavan i prikladan način da bez problema dođete do hotela ili zračne luke! Izbjegavajte ljetne gužve i gustog prometa rezervacijom privatnog prijevoza brodom. Naša ljubazna posada koja govori engleski jezik pokupit će vas s unaprijed dogovorenog mjesta preuzimanja u Šibeniku. Možemo vas odvesti do otoka Zlarin, Kaprije, Žirje ili bilo koje drugo otočno odredište u tom području. Prijevoz taksi brodom organiziran je udobnim gliserima i dostupan je za rezervacije grupa do 12 osoba po brodu. U slučaju većih grupa, bilo bi nam drago organizirati više brodova iz našeg Rezervirajte svoj privatni prijevoz brodom, sjednite, uživajte i stidite u velikom stilu na bilo koju obalu ili otočno odredište na području Šibenika!

Toto-Travel-Taxi-Boat-4

Kako rezervirati prijevoz vodenim taksijem

Rezervacija privatne usluge prijevoza taksi brodom jednostavna je i brza. Samo nam recite gdje želite ići, a mi ćemo se dogovoriti. Javite nam ako imate posebne zahtjeve ili želje i mi ćemo se potruditi da ih ispunimo. Nudimo više mogućnosti plaćanja, pa slobodno birajte između PayPal naknade ili jednostavno upotrijebite svoju kreditnu karticu, rezervirajte, a ostalo prepustite nama. Radujemo se što ćemo vam pomoći da svoj odmor učinite opuštenim i nezaboravnim, rezervirajte s povjerenjem!

Toto Travel – lokacije za preuzimanje i odlazak taksi brodova

sibenik sunset

Didn't find what you were looking for?

Contact us. We'll make your stay in Split unforgettable!