Tvrtka Drifter j.d.o.o.

Telefon: +385 99 757 4222
E-mail: info@toto.hr
Adresa: Trumbićeva obala 2, 21000 Split, Hrvatska
Matični broj tvrtke (OIB): 43446457122
TOTO TRAVEL
je turistička agencija specijalizirana za organizaciju različitih vrsta grupnih i privatnih izleta brodom (izleti gliserima, jedrenje i sl.). Nudimo putno, zdravstveno osiguranje i osiguranje od rizika otkaza.

Vrlo je važno da pročitate naše uvjete i odredbe te da nas kontaktirate ako vam nešto nije jasno. Ovi uvjeti i odredbe opisuju što imate zakonsko pravo očekivati od nas kada rezervirate putovanje kod nas, uz vaše obveze kao kupca.

PITANJA
Za sva pitanja, nedoumice ili komentare u vezi naših izleta, slobodno pitajte. Možete nam poslati e-mail na info@toto.hr ili nas nazvati na 00385 21 887 055 ili 00385 99 75 74 222.
Odgovorit ćemo vam u najkraćem mogućem roku.

MOGUĆNOSTI REZERVACIJE I PLAĆANJA
Rezervacija putem maila je obavezna ukoliko niste u mogućnosti doći u našu poslovnicu.
Da biste mogli rezervirati svoje mjesto potrebno je uplatiti akontaciju ili cjelokupni iznos cijene.
Ukoliko se odlučite za uplatu akontacije, preostali iznos platit ćete prilikom prijave na izlet u uredu naše agencije u Splitu.

Što se tiče plaćanja, nudimo 3 opcije:
– U našu agenciju možete doći uplatiti akontaciju ili cijeli iznos. To ćete morati učiniti barem jedan dan prije turneje (ako još ima slobodnih mjesta, što može biti teže tijekom sezone)
– Možete rezervirati izravno na našoj web stranici
– Možemo vam poslati podatke o našem računu kako biste mogli izvršiti izravan prijenos iz svoje financijske institucije.

Potreban depozit obično iznosi 30% ukupnog iznosa. Nakon što primimo uplatu, poslat ćemo vam potvrdni e-mail.

Agencija je dužna savjetovati kupca u odabiru najpovoljnije usluge, no gost je sam odgovoran za svoj izbor. Nakon potvrde putovanja i dostupnosti odabranog datuma, agencija će gostu ponuditi nekoliko načina plaćanja od kojih će gost morati izabrati i potvrditi kako bi rezervirao izlet. Kupac ima dva radna dana da prihvati tu ponudu i osigura rezervaciju. Agencija se obvezuje čuvati osobne podatke korisnika koji se neće prodavati, trgovati ili iznajmljivati trećim stranama.

PROMJENE REZERVACIJA
Eventualne promjene kupac mora izvršiti telefonski, na +385 21 887 055, 00385 99 75 74 222, e-mailom na info@toto.hr ili neposredno u poslovnici agencije. Promjene koje uključuju promjenu broja prisutnih ili datuma usluge moraju se izvršiti najkasnije 2 dana prije datuma polaska.

Turistička agencija Toto zadržava pravo korekcije cijene sukladno promjenama rezervacije. Izleti brodom ovise o vremenskoj prognozi, a agencija zadržava pravo promjene datuma polaska u slučaju nepovoljnih vremenskih uvjeta. U slučaju nepovoljnih vremenskih uvjeta, agencija će organizirati izlet sljedeći pogodan dan ili će gostima vratiti novac.

POLITIKA OTKAZA
Otkazivanje kupca mora biti u pisanom obliku, e-mailom na info@totosplit.com ili neposredno u poslovnici agencije.
Puni povrat odobren je za rezervacije otkazane više od 24 sata prije polaska.
Za rezervaciju otkazanu manje od 24 sata prije polaska, naplaćuje se ukupna cijena rezervacije.
u slučaju nepojavljivanja, naplaćuje se ukupna cijena rezervacije.

U slučaju da agencija mora otkazati izlet zbog loših vremenskih uvjeta, gostima će biti ponuđeno da izlet pomaknu ili odaberu alternativu. U slučaju da ponuđene mogućnosti nisu moguće, agencija će izvršiti povrat cjelokupnog iznosa.
Također, agencija zadržava pravo otkazivanja izleta u slučaju nepopunjenog minimalnog broja sudionika. U tim slučajevima gostima će biti ponuđena alternativa ili puni povrat novca.

OPREMA
Sva naša plovila opremljena su svom potrebnom sigurnosnom opremom (zaštitnom opremom kao što su prsluci za spašavanje, oprema za prvu pomoć itd.). Naši skiperi su profesionalci obučeni za različite vremenske uvjete.

Na našim obilascima dobivaju sve što im je potrebno kako bi dobili potrebnu pomoć gdje god se nalazili. Također, našim gostima na izletu brodom osiguravamo vjetrove i opremu za ronjenje.

ZDRAVLJE I MEDICINA
Ključno je da nas obavijestite ako imate bilo kakvih zdravstvenih problema, ako uzimate lijekove, ako ste trudni ili želite putovati s vrlo malim djetetom. Naš glavni cilj je pružanje vrhunske usluge, a posebnu pozornost pridajemo sigurnosti.
Imamo pravo odbiti sudionika da se pridruži izletu s nama ako smatramo da je izlet za njih fizički i/ili psihički zahtjevan.

VAŠA ODGOVORNOST
Naši gosti odgovorni su za odabir putovanja koje odgovara njihovim interesima i sposobnostima. Za sva pitanja ili nejasnoće, slobodno pitajte.

Također, ako niste sigurni koju odjeću ili opremu ponijeti sa sobom, samo nas kontaktirajte.
Predlažemo da nosite sunčane naočale, šešir i kremu za sunčanje. Također možete ponijeti dodatnu odjeću za presvlačenje, posebno ako je vaše putovanje prije ili poslije ljetne sezone.
Za bilo kakve posebne potrebe ili zahtjeve potrebno nas je obavijestiti prilikom rezervacije.
Naši gosti također su odgovorni za svoje ponašanje.
Agencija ne odgovara za izgubljenu, oštećenu, ukradenu prtljagu ili stvari tijekom putovanja. Izgubljenu ili ukradenu prtljagu potrebno je prijaviti našem vodiču ili nadležnoj policijskoj postaji.

DOB
Morate imati 18 ili više godina da biste rezervirali putovanje. Mlađi ljudi i djeca mogu sudjelovati u našim izletima brodom, ali samo u pratnji odrasle osobe ili uz suglasnost roditelja.

Swimming Beach Split

Niste pronašli ono što ste tražili?

Kontaktirajte nas. Učinit ćemo vaš boravak u Splitu nezaboravnim!